-->

Maç izle- Canlı maç izle - Justin tv izle - Taraftarium24

DONMADAN İZLEMEK İÇİN FACE BEĞEN.

4 Kasım 2020 Çarşamba

Başakşehir Manchester United maçı canlı izle

 Manchester United Çarşamba günü, UEFA Şampiyonlar Ligi grup etabının yarı noktasına ulaştığı sırada Türkiye şampiyonu İstanbul Başakşehir'i yenmek için bir gezi ile karşı karşıya.


Kırmızılar, Paris Saint-Germain ve RB Leipzig karşısında elde ettikleri etkileyici galibiyetlerden sonra H Grubu'nun oldukça üstünde oturuyorlar ve üç puan daha almamız, eleme turlarına katılma yolunda dev bir adım atmamızı sağlayacaktır.

Daha önce hiç İstanbul Başakşehir oynamadık, peki bu yılın başlarında Türkiye'nin ilk kez taç giydiği taraftan ne bekleyebiliriz?

Mutlaka okunması gereken önizlememiz size ayrıntıyı verecektir ...

TEMEL BİLGİLER
Türkiye şehrinde başlama vuruşu GMT saatiyle 17: 55'te gerçekleşecek ve İngiltere'deki hayranlar BT Sport'ta açılan etkinlikleri canlı izleyebilecekler. Reds ayrıca ManUtd.com ve Resmi Uygulamamızdaki sürekli güncellemelerimizi takip edebilirken, MUTV 16:50 GMT'den itibaren canlı derleme, radyo yorumları ve tepki sağlayacaktır. Şirket içi kanalımız, ertesi gün gece yarısından itibaren maçın tamamını tekrar oynayacaktır.

Halen bu, United'ın Mart ayından bu yana herhangi bir taraftar önünde oynadığı ilk maç olacak. Türkiye şu anda maçlarda sınırlı sayıda seyirciye izin veriyor ve geçen haftanın fikstürüne PSG ile 350 katılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder